EvilXardas Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Witam, zakupiłem ostatnio power bank xiaomi 16000mAh i mam pytanie czy po naładowaniu powinien się sam wyłączyć ładowałem go przez noc na ten moment świecą się wszystkie 4 diody żadna nie mruga, czy to oznacza że power bank naładował się do końca? Urządzenie na pewno jest oryginalne zakupiłem w sklepie technos i sprawdziłem zdrapkę sprawdzana 1 raz więc wszystko jest w porządku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr469 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Stan naładowania pod ładowarką to wszystkie diody świecące, nie migające. Wysłane z Redmi Note 3 Pro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilXardas Posted August 19, 2016 Author Share Posted August 19, 2016 dzięki wielkie piotrek gdzieś przeczytałem po prostu że ten 10400 sam sie wyłącza po naładowaniu do pełna i nie wiedziałem jak to jest w moim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts