simonx10 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Witam. Jestem zdecydowany zakupić xiaomi w sklepie ibuygou, nie wiem jedynie jaki model wybrać. Oto moje wymagania: Cena: do 800zł (+/- 100zł) Jak najlepsze parametry, zamierzam używać aplikacji i gier. Jak najlepszy aparat, w tym dobra jakość zdjęć "w ruchu" Dobre wykonanie, metal szkło (to nie jest konieczne jeśli mam dostać lepszy aparat/parametry) Ekran 5 cali lub większy
0 PeepingTom Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Mi4s tylko w wersji 2/16 w tej cenie (wiem, że ma slot, ale jak ma mieć mnóstwo gier typu Asphalt czy Modern Combat, to może braknąć pamięci wbudowanej). Możesz jeszcze ewentualnie spróbować wyrwać mi4c w wersji 3/32. Co prawda nie z metalu, a plastiku, ale lepszy aparat od Redmi Note 3 Pro, wydajność podobna, ale nie ma też czytnika linii papilarnych, który posiadają RN3Pro i mi4s. Ogólnie najlepszą opcją wydaje się mi4s, trochę gorszą RN3Pro i mi4c. Jeśli będzie wybierał spośród tych dwóch ostatnich, to musisz sam zdecydować czy wolisz lepszy aparat (mi4c), czy metalowe plecy, slot micro sd i czytnik linii papilarnych (RN3Pro). Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez PeepingTom
0 simonx10 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Czym różnią się te telefony oprócz ekranu?
0 bergmen Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) SoCem Mi4s ma nowocześniejszy (lepszy modem lte itd), RN3P trochę bardziej chyba "grywalny" MI4S ma lepszy aparat chyba odrobinkę Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez bergmen
0 PeepingTom Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 3 minuty temu, simonx10 napisał: Czym różnią się te telefony oprócz ekranu? Przecież napisałem w moim poście. Wydajność wszystkie mają podobną, przy czym najmniej grzeje się RN3Pro. Aparat lepszy w mi4s i mi4c. RN3Pro i mi4s mają slot karty pamięci i czytnik linii papilarnych. Mi4c jest cały z plastiku, w odróżnieniu od RN3Pro, który jest z metalu i mi4s, który jest z metalu i szkła na tyle (chyba szkło?). Dodam jeszcze, że najlepszą baterię ma RN3Pro.
0 simonx10 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 PeppingTom wysyłałem wiadomość, kiedy jeszcze twojego postu nie było Pooglądam telefony i zdecyduje, a co różnica w aparacie będzie spora w porównaniu mi4s i rn3pro?
0 bergmen Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 pooglądaj jakieś porównania. wujek google. rn3p nie ma złego aparatu. w tym budzecie jest niezły
0 acocieto Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Aktualnie IBG oferuje N3Pro za 186,99, ale tylko siler i gold https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-note-3-pro-qualcomm-snapdragon-650-hexa-core-18ghz-3gb-ram-32gb-rom-7298.html Może ktoś pamięta czy to jest typowa sytuacja, że cena spada z powodu braku wersji grey? Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez acocieto
Pytanie
simonx10
Witam. Jestem zdecydowany zakupić xiaomi w sklepie ibuygou, nie wiem jedynie jaki model wybrać. Oto moje wymagania:
Cena: do 800zł (+/- 100zł)
Jak najlepsze parametry, zamierzam używać aplikacji i gier.
Jak najlepszy aparat, w tym dobra jakość zdjęć "w ruchu"
Dobre wykonanie, metal szkło (to nie jest konieczne jeśli mam dostać lepszy aparat/parametry)
Ekran 5 cali lub większy
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi