Skocz do zawartości
  • 0

xiaomi do 800zł

Pytanie

Opublikowano

Witam. Jestem zdecydowany zakupić xiaomi w sklepie ibuygou, nie wiem jedynie jaki model wybrać. Oto moje wymagania:

Cena: do 800zł (+/- 100zł)

Jak najlepsze parametry, zamierzam używać aplikacji i gier.

Jak najlepszy aparat, w tym dobra jakość zdjęć "w ruchu"

Dobre wykonanie, metal szkło (to nie jest konieczne jeśli mam dostać lepszy aparat/parametry)

Ekran 5 cali lub większy

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Mi4s tylko w wersji 2/16 w tej cenie (wiem, że ma slot, ale jak ma mieć mnóstwo gier typu Asphalt czy Modern Combat, to może braknąć pamięci wbudowanej). Możesz jeszcze ewentualnie spróbować wyrwać mi4c w wersji 3/32. Co prawda nie z metalu, a plastiku, ale lepszy aparat od Redmi Note 3 Pro, wydajność podobna, ale nie ma też czytnika linii papilarnych, który posiadają RN3Pro i mi4s.

Ogólnie najlepszą opcją wydaje się mi4s, trochę gorszą RN3Pro i mi4c. Jeśli będzie wybierał spośród tych dwóch ostatnich, to musisz sam zdecydować czy wolisz lepszy aparat (mi4c), czy metalowe plecy, slot micro sd i czytnik linii papilarnych (RN3Pro).

Edytowane przez PeepingTom
  • 0
Opublikowano (edytowane)

SoCem :)

Mi4s ma nowocześniejszy (lepszy modem lte itd), RN3P trochę bardziej chyba "grywalny" MI4S ma lepszy aparat chyba odrobinkę

Edytowane przez bergmen
  • 0
Opublikowano
3 minuty temu, simonx10 napisał:

Czym różnią się te telefony oprócz ekranu?

Przecież napisałem w moim poście. Wydajność wszystkie mają podobną, przy czym najmniej grzeje się RN3Pro. Aparat lepszy w mi4s i mi4c. RN3Pro i mi4s mają slot karty pamięci i czytnik linii papilarnych. Mi4c jest cały z plastiku, w odróżnieniu od RN3Pro, który jest z metalu i mi4s, który jest z metalu i szkła na tyle (chyba szkło?). Dodam jeszcze, że najlepszą baterię ma RN3Pro.

• 0
Opublikowano

PeppingTom wysyłałem wiadomość, kiedy jeszcze twojego postu nie było :) Pooglądam telefony i zdecyduje, a co różnica w aparacie będzie spora w porównaniu mi4s i rn3pro?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...