neymaritto Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Dzień dobry. Jak w tytule, tylny aparat w moim redmi 3 pro nie lapie ostrości. Telefon zamowilem z Allegro od Power gsm i od początku był ten problem. Zdjęcia są po prostu rozmazane. Co ciekawe przedni aparat sprawuje się wzorowo. Zmiana oprogramowania na najnowszego global beta nic nie dala. Ma ktoś pomysł co jeszcze zrobić? Wiem, że gwarancje mam ale obawiam się że napisza że zmieniłem oprogramowanie i tyle z tej gwarancji.
neymaritto Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2016 16 minut temu, Nezumi napisał: Gwarancja/rękojmia. Nie wiesz czy nie wykręcą się z gwarancji z powodu zmiany oprogramowania? W karcie gwarancji jest punkt mówiący o tym że takowa zmiana niweluje gwarancje ale w końcu instalowalem oficjalny soft xiaomi a nie jakieś nie wiadomo co. Dziękuje za odpowiedź ☺
Nezumi Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Nie wykreca sie. Miui to MIUI... 1
Nezumi Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi