Skocz do zawartości

Xiaomi Piston v3 Simple, czy to fake?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z moimi świeżo zakupionymi słuchawkami (Allegro). Mianowicie nie wiem czy to na pewno oryginały, dźwięk nie zaskakuje tak bardzo a przy próbie zeskanowania kodu QR wyskakuje błąd :(

Od razu daje zdjęcia jakie mogą się przydać.

20160818_123717-1.jpg20160818_140418.jpg20160818_140538.jpg20160818_140549.jpg20160818_140605.jpg20160818_140620.jpg20160818_140657.jpg20160818_140712.jpg

Opublikowano (edytowane)

Po zdjęciach ciężko poznać ale wydają się ze są oryginalne , nie wiem także czego się spodziewałeś po ty słuchawkach, czy używałeś kiedyś słuchawek Xiaomi i masz jakieś porównanie że te grają gorzej ?. Sam mam Pistony v3 Reddot Edition oraz Xiaomi Hybrid Iron, jak dla mnie Pistony są lepsze, a odsłuchując je pierwszy raz miałem efekt WOW, dlatego się Ciebie pytam czy miałeś już do czynienia  ze słuchawkami tej marki, bo może ta wersja Pistonów ma tak grać jak słyszysz. Niestety nie posiadałem ich oraz nie miałem odsłuchu tak samo jak wersji Piston Youth Edition

Edytowane przez wojtekmarchewka
Opublikowano

Sprawdziłem kod QR który masz na zdjęciu i wychodzi tak jak myślałem. Masz oryginalne słuchawki :D Zapewne Twoje oczekiwania wobec tego modelu były zbyt wygórowane i z tego Twoje wątpliwości. Pistony v3 uważam za najlepsze słuchawki dokanałowe jakie miałem :) 

Screenshot_2016-08-20-00-01-53-316_com.android.browser.png

Opublikowano

Kurde dzięki! :D Już myślałem, że nikt się nie odezwie. Tak w ogóle to założyłem je metodą over the ear i ten bass CHYBA wydaje mi sie lepszy ponad to dużo lepiej leżą w uszach jakby były idealnie wyprofilowane pod tą pozycje. Nie wiem jak prawidłowo je zakładać i też nie wiem dlaczego przy skanowaniu z mojego telefonu czy brata wyskakiwał błąd, zauważyłem, że ty zrobiłeś to przez przeglądarkę. W każdym razie dzięki wielkie za sprawdzenie, wszystko gra (chyba) i temat raczej do zamknięcia.

Opublikowano

Ja wkładam normalnie, i są to pierwsze słuchawki które nie wypadają i nie mają potrzeby poprawiania w uchu zapewne dzięki swojej kątowej konstrukcji , raz wkładam i jest wszystko dobrze, miałem już kilkanaście różnych modeli i każdy wymagał poprawy w uchu aby był dobry bas. Twój kod sprawdzałem apką systemową poczym podawało link do wyrobu www.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...