koziakaka Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Witam, Czytałem wszystko, próbowałem chyba wszystko. Odblokowywanie staje na Cuurent account is different... Próbówałem Mi Unlock przez VPN z Hongkongu, próbowałem Locate Device, próbowałem logowania przez numer telefonu, zainstalowałem China Dev rom i skończyły mi się pomysły. Zrobiłem chyba wszystkie zalecane sposoby dostępne w internecie. Czy pozostaje mi coś innego poza rozblokowaniem z poradnika bez zgody Xiaomi?
arti.sa Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Instalacja na zablokowany. Ja również nie mogłem odblokować a męczyłem się kilka dni (rózne kompy, vpn'y i inne cudawianki) i w 15 min na zablokowany zgodnie z instrukcją: Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez arti.sa
BartyS Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 tak trudno zainstalować miui 7 6.1.7 z odblokowany bl?
krzychu Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ile czasu minęło od otrzymania sms-a ze zgoda od xiaomi? W moim przypadku musiałem jeszcze poczekać około tygodnia aż zadziałało.
Rekomendowane odpowiedzi