Norek Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam zamówiłem takie szkiełko http://xiaomi.com.pl/produkt/szklo-hartowane-9h-xiaomi-redmi-note-3/ w środku szkło plus jakaś dziwna folia odklejana z dwóćh stron przykleiłem najpierw folię potem na to szkło dotyk działa Myślicie że ta folia znalazła tam się przypadkiem czy co ?
leszekwita1 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 w opisie przedmiotu jest – niebieska folia do oczyszczenia ekranu jeżeli o tą ci chodzi a jak jest to zwykła folia to chyba była ona do poćwiczenia przyklejania przed przyklejeniem szkła
Gibboniks Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam ! By nie robić off-topu drobne pytanko właśnie o szkło : jutro zakupuje Etui Ipaky + szkło hartowane za 34 zł (odbiór osobisty) cena tego szkła to jakieś 10 zł ~ Czy ma to jakąś znaczącą różnice od tych za 30 zł + ? (0.3 mm grubości ma twardość 9H)
acidbrain Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ja powiem tak... Miałem różne i zwykłe i mocolo.... Zamów sobie z ali szkło te grubsze .0.3 mm czy jaka tam miara.. Za 2 z wysyłką 6.50 Zepsuje się to dam nowe.. Mocolo za 25 zł tak samo się rozwaliło jak inne:)
Rekomendowane odpowiedzi