anielka158 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Tak jak wyzej. Wczoraj rozmawialam ze znajomym przez skype, udostepnial mi ekran. Zaraz po tym jak sie rozlaczylismy przestal dzialac pasek statusu (to u gory, po prostu telefon sie zachowywal jakby tego nie bylo). Nie dalo sie tez wejsc na pulpit, jak probowalam klikac przycisk menu to przemienial mi pomiedzy dwoma aplikacjami, ale nawet w tych aplikacjach nie dalo sie odpisywac, otworzyc klawiatury nic. Wylaczylam telefon i sprobowalam go wlaczyc. Kilkanascie/kilkadzisiat razy zawibrowal i uruchomil sie ekran, bez zadnych napisow na czarno i gasl. Aktualnie telefon nie reaguje na nic, jak podlaczam do komputera to komputer go w ogole nie czyta, a kiedy podlaczam go do powerbanka powerbank daje sygnal jakby cos ladowal. Czy ktos wie co moglo sie stac? Wczesniej nie mialam zadnych problemow z tym telefonem i chodzil bardzo plynnie. I czy ktos wie, czy mozna to jakos naprawic samemu w domu, czy tylko wchodzi w gre opcja odsylki na gwarancje? dodam, ze telefon nie byl zalany, nie spadl z wysokosci, oraz nie mial zadnych innych uszkodzen mechanicznych Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez anielka158
Zexon72 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Podłącz go do ładowarki 5V 2A na porządnym kablu i poczekaj kilka minut. Jeśli nie zacznie się ładować (padł port zasilana), to bez doświadczenia serwisowego sama w nim nie grzeb. Jest gw - wysyłaj do naprawy. Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Zexon72
anielka158 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Bateria byla naladowana, niemozliwe jest zeby sie rozladowal
covermix Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Sprawdź czy dasz radę wejść do fastboot (volume down + power)?
anielka158 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Nie, dalej nic, zero reakcji
besafenowpl Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ew. może ktoś ma taki sam telefon ze znajomych i zamień baterię bo u mnie akurat bateria była wadliwa.
Rekomendowane odpowiedzi