Unlucky Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam Jestem niezadowolony z działania aplikacji Smart audiobook Player. Dlatego szukam jakiegoś odpowiednika aplikacji audiobooked w Windows Phone. Tam aplikacja pozwalała manualnie wybrać pliki do wrzucenia do książki do odczytania. Proszę o jakieś propozycje może ktoś używa takich apek. Pozdrawiam. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 6 godzin temu, Unlucky napisał: Witam Jestem niezadowolony z działania aplikacji Smart audiobook Player. Dlatego szukam jakiegoś odpowiednika aplikacji audiobooked w Windows Phone. Tam aplikacja pozwalała manualnie wybrać pliki do wrzucenia do książki do odczytania. Proszę o jakieś propozycje może ktoś używa takich apek. Pozdrawiam. Kolega chyba pomylił fora dyskusyjne.... To Forum MIUI, a przez to Androida. Nie Windows Phone....
magyarek Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Szuka odpowiednika aplikacji z WP na Androida. To chyba dobrze trafił. A że pisze z Redmi 3S, to i od MIUI to daleko nie odbiega
mgreta36 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Z Lumii535 pisze... A szuka odpowiednika w Windows... czytamy - rozumiemy Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez mgreta36
magyarek Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, mgreta36 napisał: Z Lumii535 pisze... Serio? 11 godzin temu, Unlucky napisał: Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka 1 godzinę temu, mgreta36 napisał: A szuka odpowiednika w Windows... Hm. 11 godzin temu, Unlucky napisał: (...) w Windows Phone. Tam aplikacja pozwalała manualnie wybrać pliki (...) Tam pozwalała - gdzie indziej i dawno?
Unlucky Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ok już ogarnąłem temat. Przełożyłem kartę pamięci z lumii i tamta arka zmieniła rozszerzenie plików mp3 na adv i dziwię się że nie dziala:) Teraz wszystko gra i huczy, i tak wiem powinienem zrobić format karty ale nie było czasu bo wróciłem z delegacji i chcialem wszystko obadac przed zestawieniem feedbacku chinczykowi:), przepraszam za mylacy podpis w profilu, przesiadlem się z lumii na redmi i nie zmieniłem telefonu w opisie:) Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi