Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem niezadowolony z działania aplikacji Smart audiobook Player. Dlatego szukam jakiegoś odpowiednika aplikacji audiobooked w Windows Phone. Tam aplikacja pozwalała manualnie wybrać pliki do wrzucenia do książki do odczytania. Proszę o jakieś propozycje może ktoś używa takich apek. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
6 godzin temu, Unlucky napisał:

Witam

Jestem niezadowolony z działania aplikacji Smart audiobook Player. Dlatego szukam jakiegoś odpowiednika aplikacji audiobooked w Windows Phone. Tam aplikacja pozwalała manualnie wybrać pliki do wrzucenia do książki do odczytania. Proszę o jakieś propozycje może ktoś używa takich apek. Pozdrawiam.

Kolega chyba pomylił fora dyskusyjne.... ;)

To Forum MIUI, a przez to Androida. Nie Windows Phone....

Opublikowano
1 godzinę temu, mgreta36 napisał:

Z Lumii535 pisze...

Serio?

11 godzin temu, Unlucky napisał:

1 godzinę temu, mgreta36 napisał:

A szuka odpowiednika w Windows...

Hm.

11 godzin temu, Unlucky napisał:

(...) w Windows Phone. Tam aplikacja pozwalała manualnie wybrać pliki (...)

Tam pozwalała - gdzie indziej i dawno?

Opublikowano

Ok już ogarnąłem temat. Przełożyłem kartę pamięci z lumii i tamta arka zmieniła rozszerzenie plików mp3 na adv i dziwię się że nie dziala:) Teraz wszystko gra i huczy, i tak wiem powinienem zrobić format karty ale nie było czasu bo wróciłem z delegacji i chcialem wszystko obadac przed zestawieniem feedbacku chinczykowi:), przepraszam za mylacy podpis w profilu, przesiadlem się z lumii na redmi i nie zmieniłem telefonu w opisie:)

• mrosi zmienił(a) tytuł na Aplikacja do słuchania audiobooków
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...