Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam dwa problemy z moim egzemplarzem:

1. gdy podłaczam swoje sluchawki dokanalowe Sony wowczas cala sila muzyki skupia sie na prawej słuchawce a lewa gra cichutenko jakby szeptem. gdy podłaczam swoje duze sluchawki Hi-Fi graja idealnie nie ma zadnych problemow. Czym to jest spowodowane? kwestia słuchawek? planuje zakup Pistonow v3 moze to rozwiąże moj problem.

2. Nie moge połaczyc sie z siecią UPC Wi-Free. Tzn daje sie połaczyć ale nie ma przesyłu danych. gdy klikne 'zapomij siec' i od nowa wpisze haslo i login to dziala tak jak trzeba ale tylko przez ok pol minuty.potem rozalcza i juz kapota nie da sie polaczyc. Zmienilem costam z DHCP na Statyczny ale wtedy to juz nawet sie nie laczy tylko pisze "pobieranie adresu IP" non stop.

dodam ze w zakladce Serwer proxy pisze ze brak moze to jest winowajca? Ale jak to ustawic? Dodam jeszcze ze miesiac temu przed kupnem pakietu 10 gb chodzilo dobrze. Ale pakiet sie skonczył juz kilka dni temu.

z góry dziekuje za pomoc :)

Opublikowano

ad 2.

Włącz automatyczne łączenie.

Upc co minutę rozłącza połączenie. Ot taka funkcjonalność.

ad2 A zobacz czy to nie są słuchawki z wejściem nieco różniącym się od standardowego jack`a Jeżeli tak to działa tylko z sony.

Opublikowano

To automatyczne laczenie nic nie daje problem jest taki ze albo sie polaczy ale nie ma przesylu danych albo laczy laczy i tak non stop nie chce sie polaczyc.

Co do sluchawek to jack-i sa identyczne na moje oko.

Opublikowano

Wybierz router który ma mocny sygnał. Pod linuxem nie stanowi to problemu. Pod win nie wiem. Niektore upcfree faktycznie łączy ale nie działa.

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...