Wojtas82 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Miui 8 6.8.4 - nie działają mi godziny ciszy. Telefon o 23 wchodzi w tryb cichy ale rano po godzinie 7 nie wyłącza się tryb cichy i cały czas mam ikonkę księżyca. Ma ktoś podobnie?
ZduneX25 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nie możesz manewrować ikoną, w sensie od kiedy dasz automat nie możesz wcale klikać i sobie ręcznie zmieniać stan czy to w przedziale czasowym wyciszenia, czy poza nim. Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Wojtas82 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Wchodzę w Godziny ciszy > włączone > Zaplanowane (zaznaczone) > godziny wyciszenia > od 23 do 7 codziennie. Pojawia mi się księżyc u góry. Teraz widzę, że jest ok bo telefon dzwoni normalnie poza tymi godzinami. Zmyliła mnie ta ikonka. Temat do zamknięcia.
ZduneX25 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi