glaedrem Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dodaliśmy dział Xiaomi na naszej stronie. Teraz powinno być wszystkim łatwiej dotrzeć do newsów związanych stricte z Xiaomi. Dodatkowo utworzyliśmy poddziały dla trzech najważniejszych obecnie urządzeń Xiaomi. Jak zawsze jesteśmy otwarci na wszelakie sugestie i pomysły.
gala Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Po pierwsze: Na Google Chrome (Windows 8.1 N, 64-bit), rozdzielczość 1440x900 (16:10) menu nie mieści się w jednej linii. Kontakt jest przerzucany pod spód. Proponuję zmienić width dla div#logo z 43% na 40% i div#menu_last na 60%. 41% / 59% też już działa. Różnica wizualna jest nie do poznania. Po drugie: Po kliknięciu na link w menu Xiaomi przenosi nas do strony z newsami Xiaomi gdzie na dodatek możemy filtrować po rodzaju telefonu. Będzie dodane coś takiego jak dostał MI-3 dla pozostałych dwóch (MI-2/MI-2S i Hongmi) w dropdown menu Xiaomi? Taka strona ze specyfikacją i opisem? Bardzo fajnie to wygląda.
Numb Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Pod zakładką Kontakt jest link do i.xiaomi.com. Dzisiaj chmura została przeniesiona pod i.mi.com, taka drobnostka 2
Rekomendowane odpowiedzi