glaedrem 105 Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Dodaliśmy dział Xiaomi na naszej stronie. Teraz powinno być wszystkim łatwiej dotrzeć do newsów związanych stricte z Xiaomi. Dodatkowo utworzyliśmy poddziały dla trzech najważniejszych obecnie urządzeń Xiaomi. Jak zawsze jesteśmy otwarci na wszelakie sugestie i pomysły. Link to post Share on other sites
gala 0 Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Po pierwsze: Na Google Chrome (Windows 8.1 N, 64-bit), rozdzielczość 1440x900 (16:10) menu nie mieści się w jednej linii. Kontakt jest przerzucany pod spód. Proponuję zmienić width dla div#logo z 43% na 40% i div#menu_last na 60%. 41% / 59% też już działa. Różnica wizualna jest nie do poznania. Po drugie: Po kliknięciu na link w menu Xiaomi przenosi nas do strony z newsami Xiaomi gdzie na dodatek możemy filtrować po rodzaju telefonu. Będzie dodane coś takiego jak dostał MI-3 dla pozostałych dwóch (MI-2/MI-2S i Hongmi) w dropdown menu Xiaomi? Taka strona ze specyfikacją i opisem? Bardzo fajnie to wygląda. Link to post Share on other sites
Numb 491 Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Pod zakładką Kontakt jest link do i.xiaomi.com. Dzisiaj chmura została przeniesiona pod i.mi.com, taka drobnostka 2 Link to post Share on other sites
Recommended Posts