zygmunt999 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Kilka dni temu chciałem użyć aplikacji „Notatnik" w moim Redmi 3. Niestety nie udało się: - Po włączeniu zazwyczaj po kilku sekundach ładowania aplikacja znika. - Czasem nie znika zupełnie i można ją zobaczyć jako uruchomioną, ale próba przełączenia na nią nic nie daje - zawsze chowa się "pod pulpit”. Po wielokrotnych próbach jednak kilka razy udało mi się cokolwiek wpisać i włączyłem „dodaj na pulpit". Pojawiła się biała ikona z napisem „Wczytywanie..” i już tak została. Przywrócenie ustawień fabrycznych nie pomogły. Czy to wina wersji oprogramowania, czy też telefonu? Co mogę zrobić sam, skoro nie znam się na tym i nie posiadam komputera PC. Telefon na gwarancji, ale niechętnie bym się z nim rozstał na dłuższy czas. Chodzi oRedmi 3, Android v. 5.1.1 LMY47V zabezpieczenia z 2016-07-01 Wersja MIUI Miui 8 by xiaomi.eu 6.7.14 (rozwojowa) pozdrawiam
cukru Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Po pierwsze: zły dział. Po drugie: chyba chodziło ci o "Notatki" Po trzecie: http://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/14908-Niestety-aplikacja-Notatki-zakończyła-działanie...-
zygmunt999 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2016 fakt, przepraszam za zamieszanie i dziękuję za pomoc.
mrosi Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi