Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam piszę w sprawie ponieważ nie mogę zaktualizować systemu do miu8 pokazuje mi się błąd oraz nie chce mi się zainstalować sterownik do Windowsa do mtp może ktoś ma jakieś rozwiązanie ??

Screenshot_2016-08-08-13-05-20.png.b0850d21b32f5aa35de33d03d65f5da6.png

stery.png

Opublikowano

Najpierw musisz wyłączyć podpisywanie cyfrowe sterowników:

http://darmowyinternet.net/forum/temat-poradnik-jak-wylaczyc-wymuszanie-podpisu-cyfrowego-sterownikow-w-windows-8_230

Potem zainstalować Mi PC Suite, które zainstaluje pakiet sterowników do różnych chipsetów urządzeń mobilnych, a na końcu ponownie Mi Flash.

Dopiero potem podłączać telefon. I poczekać aż sterowniki do końca się zainstalują. Jak odłączysz telefon wcześniej, to pupa zbita...

Opublikowano
1 godzinę temu, mare27 napisał:

Też nic nie dało

To coś robisz nie tak. Nie ma opcji, żeby nie dało się zainstalować.

Spróbuj jeszcze odinstalować to urządzenie z wykrzyknikiem z menadżera urządzeń, wraz z oprogramowaniem sterownika. Potem jeszcze raz wyłączenie podpisu cyfrowego i ponownie spróbuj zainstalować. Ewentualnie popróbuj innych portów USB.

Opublikowano
31 minut temu, mare27 napisał:

OKi wszystko pięknie ładnie teraz jak mogę zainstalować miui8 ?? bo zaktualizowałem do 7.5 miui 8

Szukaj na Forum. Dział Poradniki (Tutoriale), ewentualnie w działach dla konkretnych modeli telefonów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...