mare27 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam piszę w sprawie ponieważ nie mogę zaktualizować systemu do miu8 pokazuje mi się błąd oraz nie chce mi się zainstalować sterownik do Windowsa do mtp może ktoś ma jakieś rozwiązanie ??
wtbn Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Sciągnij zipa i z zipa zaktualizuj, przez TWRP...
mrosi Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Najpierw musisz wyłączyć podpisywanie cyfrowe sterowników: http://darmowyinternet.net/forum/temat-poradnik-jak-wylaczyc-wymuszanie-podpisu-cyfrowego-sterownikow-w-windows-8_230 Potem zainstalować Mi PC Suite, które zainstaluje pakiet sterowników do różnych chipsetów urządzeń mobilnych, a na końcu ponownie Mi Flash. Dopiero potem podłączać telefon. I poczekać aż sterowniki do końca się zainstalują. Jak odłączysz telefon wcześniej, to pupa zbita...
mrosi Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, mare27 napisał: Też nic nie dało To coś robisz nie tak. Nie ma opcji, żeby nie dało się zainstalować. Spróbuj jeszcze odinstalować to urządzenie z wykrzyknikiem z menadżera urządzeń, wraz z oprogramowaniem sterownika. Potem jeszcze raz wyłączenie podpisu cyfrowego i ponownie spróbuj zainstalować. Ewentualnie popróbuj innych portów USB.
mare27 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2016 OKi wszystko pięknie ładnie teraz jak mogę zainstalować miui8 ?? bo zaktualizowałem do 7.5 miui 8
mrosi Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 31 minut temu, mare27 napisał: OKi wszystko pięknie ładnie teraz jak mogę zainstalować miui8 ?? bo zaktualizowałem do 7.5 miui 8 Szukaj na Forum. Dział Poradniki (Tutoriale), ewentualnie w działach dla konkretnych modeli telefonów.
mrosi Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi