Reventon707 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam! Jeszcze co prawda nie dostałem telefonu, ale chcę mieć już zawczasu pewność co do pewnych kwestii. Czy do instalacji MIUI Polska na Redmi 3 Pro potrzebny do pobrania jest rom china dev (jeśli tak to skąd go pobrać? W poradniku nie ma linku do Redmi 3 Pro) i czy po zakończonej instalacji można jakoś zaktualizować telefon do nowszej wersji androida (no chyba, że 5.1 to najnowsza dla tego telefonu) oraz jakbyście mogli podesłać jakiś sprawdzony link do pobrania Flashify (w poradniku nie ma). Z góry dziękuję za pomoc.
xxmati96xx Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Wszystko jest na forum. I tak wątek wyląduje w koszu.
Reventon707 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A takie trudne odpowiedzieć krótko i zaoszczędzić komuś czasu na szukanie po całym forum?
xxmati96xx Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 31 minut temu, Reventon707 napisał: A takie trudne odpowiedzieć krótko i zaoszczędzić komuś czasu na szukanie po całym forum? Mógłbym odpowiedzieć ale jako że jesteś nowym użytkownikiem nie chce uczyć cie złych nawyków. Jak teraz odpowiem to następnym razem znowu zapytasz zanim poszukasz, a tak tworzy się śmietnik.
Reventon707 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Wystarczy podać linki... jako, że jestem nowy nie wiem, gdzie dokładnie takie informacje znajdę. Jak podasz mi gdzie je mogę znaleźć, następnym razem będę wiedział gdzie szukać.
cukru Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Proponuję przejrzeć przypięte tematy w dziale Redmi 3 a także instrukcję instalacji na głównej stronie MIUIPolska. 1
Nezumi Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi