KubaAseph Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Wersja MIUI: 6.7.28 MIUI8 Posiadany smartfon: Redmi 3 Jakim użytkownikiem jesteś? Zaawansowany Opis znalezionego błęduPo aktualizacyji było ok, ale żech wyłączył telefon na noc i od tamtego ranka do teraz jak chcę wyłączyć blokadę w programistycznych to opcja sama się cofa po wyjściu z menu. Na xiaomi.eu też to raportowali, na razie nie rozwiązane. Wydaje mi się że ostatnie MIUI7 też tak miało ale nie mogę potwierdzić. Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez KubaAseph
KubaAseph Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Nadal to samo. Próbowałem fullwipe i przez dosłownie chwilkę było ok ale potem wróciło.
cukru Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 @KubaAseph Próbowałeś zaktualizować do nowszej wersji? Nie mam takiego problemu na 6.8.25.
KubaAseph Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) 8 minut temu, cukru napisał: @KubaAseph Próbowałeś zaktualizować do nowszej wersji? Nie mam takiego problemu na 6.8.25. Mam najnowszą (z dzisiaj albo wczoraj). Problem jest od pierwszego MIUI8 jakie wgrałem. Z modyfikacji jakotakich mam roota i Xposed (problem był też przed X) Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez KubaAseph
KubaAseph Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 Nowe MIUI naprawiło to i parę innych. Można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi