agareas Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam, od niedawna jestem posiadaczem telefonu Xiaomi Redmi 3 pro, od początku nie działa mi sklep play, po włączeniu go wyskakuje napis "Wymagane jest uwierzytelnienie. Zaloguj się na swoje konto google" A na koncie google jestem zalogowany :/ występują tylko jakieś problemy z synchronizacją... Jeśli wie ktoś jak to naprawić to niech pisze, będę wdzięczny Dodam jeszcze że czyściłem pamięć podręczną sklepu play i odinstalowywałem aktualizacje,pomogło to tylko na chwilę, po ponownym włączeniu telefonu to samo :v
agareas Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jestem zalogowany na to samo konto co na sklepie play i nic
rychu Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Lub wyniki w wyszukiwarce forumowej po wpisaniu " problem ze slepem play" 1
cukru Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi