Skocz do zawartości
  • 0

Mi Max (Pro, Snapdragon 652) vs Mi Note Pro vs Redmi Pro (Helio X25)

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Obecnie posiadam LG G3 i działa on tragicznie wolno, dlatego też zastanawiam się nad kupnem któregoś z powyższych urządzeń, które polecilibyście najbardziej? Zależy mi przede wszystkim na:

1. Dobrej/bardzo dobrej jakości zdjęć (chociaż takie jak w moim LG G3 bądź rzecz jasna lepsze)
2. Dobrej jakości dźwięku na słuchawkach (głębokie basy, dobrej jakości niepłaski dźwięk)
3. Płynności działania i szybkości otwierania aplikacji 

Bardzo zainteresował mnie nowy Redmi Pro, tylko nie wiem jak jego powyższe cechy mają się do pozostałych wymienionych przeze mnie modeli Xiaomi. No i ciężko go będzie porównać, bo wysyłka rozpocznie się dopiero 10.08.

Edytowane przez vicu88

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Mi note pro z racji DACa będzie grał najlepiej, zdjęcia robi przyzwoite,ale nic więcej. Tam siedzi Stary sensor imx214, w mi maxie ponoc jest ten sam sensor co w rn3 pro, czyli nic specjalnego. Niby redmi pro ma imx258, czyli taki sam aparat jak mi4c i zarazem najlepszy z całej trójki,ale chyba nikt tego telefonu jeszcze nie ma więc to wielka niewiadoma. Z tych 3 na dzień dzisiejszy mi note pro. Ale wg mnie 300$ dziś to sporo za niego. Tym bardziej że w tej cenie można kupić leeco le 2 pro ze snapem 820, premium wykonaniem i świetnym aparatem. Tylko z nimi jet problem softwerow, ale może jest już coś w miarę stabilnego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...