piterek45 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Czy na rn3 jest Android 6. A jeśli jest to jak go zainstalować ?
Tomaszek1999 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 6 minut temu, piterek45 napisał: Czy na rn3 jest Android 6. A jeśli jest to jak go zainstalować ? Nie ma, jest tylko w wersji telefonu Redmi 3s
piterek45 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 A co to jest te miui 8v Co to daje ? Icczy jest sens się w to bawić Mam problemy z Bluetooth nie chce mi się łączyć automatycznie z urządzeniami zewnętrznymi łączy się dopiero jak go wyłączę i włączę to nie jest tak naprawdę łatwe bo ikona jakby bardzo długo nie reaguje w ogóle na dotyk Dzięki za info
Smigoll Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Pomimo że MIUi v8 jest na lolipopie to i tak właśnie dzięki v8-ce masz możliwości androida 6. Z BT to różnie bywa... Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
slawv Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Są różne wersje systemów, ale nie kojarzę wersji 6.0 (bawiłem się w to ostatnio ze 2 miesiące temu, to nie było stabilnych). Też narzekałem na BT w MIUI 7, ale po przejściu na MIUI 8 jest super. Szczegóły w wątku: Korzystam z automatycznego łączenia BT z samochodem i odkąd przeszedłem na 8-mkę właśnie, ani razu nie zdarzyło mi się rozłączenie BT. Na kilkadziesiąt okazji Sugerują instalację po całkowitym wyczyszczeniu telefonu (full wipe). Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez slawv
Rekomendowane odpowiedzi