Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mi4 z 6.3.3. niestety z androidem 6. Ostatnio jechałem trasa 4h i po 2h bateria padła że 100%. Brat na redmi 3 miał po 4h jeszcze 20% a przecież to tylko 1000mah różnicy. Oba telefony 3 miesiące. Nie wiem czy zmieniać soft czy tak ma mi4. Ktoś używał map Google?

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja używam ale jeżdżę z ładowarką. Ogólnie z baterią jest różnie, zależy od romu jaki zainstalowany jest. No i GPS fatalnie działa na Androidzie 6. Miejmy nadzieję że dostaniemy niedługo androida 7 i GPS zacznie działać jak na androidzie 4.4

Opublikowano

Mi w porównaniu do jiayu g4 to działa super. Choć na kitkat w redmi 3 działa lepiej. Tylko ta bateria. Taka sama w jiayu na wiele dłużej wystarczała. Teraz mimo że mało używam komórki. To co dwa dni ładuje w jiayu co 3 a najdłużej bez netu 10 dni

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Dnia 3.08.2016 o 08:11, ronii napisał:

Ja używam ale jeżdżę z ładowarką. Ogólnie z baterią jest różnie, zależy od romu jaki zainstalowany jest. No i GPS fatalnie działa na Androidzie 6. Miejmy nadzieję że dostaniemy niedługo androida 7 i GPS zacznie działać jak na androidzie 4.4

No, już to widzę. To nie google skopali marshmallow tylko miui skopał gps w marshmallow i go naprawić nie może (jak i wielu innych rzeczy). Chociaż u mnie jako tako ten gps działa, ale od tego co miałem na Nexusie 5 jest 3x gorszy.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...