kuba1552 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Mam problem od dłuższego czasu z fejsem. Nie działają aktualności. Dopiero po wyczyszczeniu danych można włączyć Facebook i będą nowe aktualnościi powiadomienia. A tak to pokazuje stare. Może ktoś pomoże
Gomez405 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Witam Szanowne grono. Mam problem z aplikacją Facebook ponieważ przewijanie tablicy wygląda tak że przewijają się tylko może 3, 4 posty z niedługiego czasu. Reszta postów nie zostaje załadowana. Co może być problemem. Dodam że w przypadku aplikacji Facebook lite nie ma tego problemu. Z góry dziękuję za odpowiedź
Nezumi Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 2 godziny temu, Gomez405 napisał: Witam Szanowne grono. Mam problem z aplikacją Facebook ponieważ przewijanie tablicy wygląda tak że przewijają się tylko może 3, 4 posty z niedługiego czasu. Reszta postów nie zostaje załadowana. Co może być problemem. Dodam że w przypadku aplikacji Facebook lite nie ma tego problemu. Z góry dziękuję za odpowiedź Problemem jest Facebook....
Rekomendowane odpowiedzi