mara44 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witam tak jak w temacie jak zrobić full wipe (fabryczne ustawienia telefonu z poziomu recovery)
pobudi Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ustawienie - dodatkowe ustawienia - kopia i kasowanie danych - ustawienia fabryczne a recovery masz oryginalne czy np. twrp? Masz tam opcje wipe all. wipe data Wysłane z mojego LG-V935 przy użyciu Tapatalka
mara44 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 8 minut temu, pobudi napisał: Ustawienie - dodatkowe ustawienia - kopia i kasowanie danych - ustawienia fabryczne a recovery masz oryginalne czy np. twrp? Masz tam opcje wipe all. wipe data Wysłane z mojego LG-V935 przy użyciu Tapatalka Mam oryginalne ale jak tam wejdę i zaznaczę recovery to pojawia mi się czarny ekran z telefonem i kabelkiem i po paru minutach restartuje się ale nic się nie czyści. Robiłem ustawienia fabryczne ale dalej telefon nie śmiga tak jak powinien i chciałem zrobić full wipe.
pobudi Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 To kabel w dłonie i wgrywaj softa. Wysłane z mojego LG-V935 przy użyciu Tapatalka
mara44 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 7 minut temu, pobudi napisał: To kabel w dłonie i wgrywaj softa. Wysłane z mojego LG-V935 przy użyciu Tapatalka Czyli bez kabla nie zrobię full wipe z recovery?
pobudi Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Nie bede wprowadzał w błąd bo nie pamietam jak wyglada oryginalne recovery. . I nie wiem czy byla tam ta opcja. A z poziomu menu zaktualizować soft lub zmienic na inny ? Wysłane z mojego LG-V935 przy użyciu Tapatalka
luki! Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 15 godzin temu, pobudi napisał: Ustawienie - dodatkowe ustawienia - kopia i kasowanie danych - ustawienia fabryczne Wysłane z mojego LG-V935 przy użyciu Tapatalka Tutaj masz info jak zrobić full wipe przy oryginalnym recovery!
Rekomendowane odpowiedzi