Arassuil Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Na oficjalnej stronie Xiaomi w specyfikacji jest podane, że maksymalny rozmiar kart pamięci w tym modelu telefonu to 32GB. Na polskich stronach natomiast, mgsm na przykład jest napisane, że rozmiar to 128GB. Man ten telefon, przełożyłem 32GB kartę i działa bez zarzutów. Czy ktoś próbował zaaplikować kartę 128MB? Działa? Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Arassuil
Seba5120 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Podepnę się również, w jakim formacie telefon formatuje karte? Włożyłem 64gb i karta działa, jest ok, ale nie widzi jej laptop po przełożeniu do czytnika, komunikat: "sformatuj kartę"
Arassuil Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie wiem, nie formatowałem, usunąłem ręcznie wszystkie pliki i przełożyłem kartę. W telefonie działa - wyjmować jej nie mam zamiaru. A niestety i tak nie miałbym jak sprawdzić bo nie mam w PC czytnika. Czy ktoś może jednoznacznie powiedzieć, czy karta 128GB będzie wykrywana przez ten model telefonu i czy będzie działać poprawnie w pełnej pojemności? Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Arassuil
reqx Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Pewnie 128GB wejdzie. Telefon obsłuży tyle na ile mu soft pozwoli. 1
Seba5120 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jak ja sformatowalem kartę 64gb na komputerze to telefon chce ją znowu formatować. jak sformatuje telefon to laptop nie widzi karty.
Rekomendowane odpowiedzi