majselbaum Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 cześć wszystkim. nie bardzo mogłem znaleźć jakiś pomocny temat, więc może tu ktoś mi podpowie: miałem do niedawna huawei p8 lite i przy kazdym smsie system automatycznie usuwał polskie litery i ladnie go wysylal. a teraz mam redmi note 3 pro (najnowsze miui 8) i każda polska litera zjada mi kilkadziesiąt znaków i zanim się zorientuję to już mam 4 smsy zamiast jednego :/ jest to dość upierdliwe, bo prawie cały czas jestem za granicą i wysyłając z polskiej karty smsa tracę fortunę. jest jakaś możliwość wyłączenia tego?
grembi Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Poszukaj tutaj na forum apkę ucinanie ogonków. Ja osobiście korzystam z klawiatury xperia bez podpowiedzi i korekt. W takim ustawieniu także nie mam ogonków Napisane z Tapatalka za pomocą Xiaomi RN2 Proszę http://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/1824-Modyfikacja-SMS:-Ucinanie-ogonków
ZduneX25 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi