MisioWilk Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Mam prośbę gdzie w ustawieniach znajdę możliwość wyłączenia migającej diody przy niskim naładowaniu baterii lub gdzie mogę to zmienić aby informował mnie tel przy np 10% a nie tak jak teraz przy 20%... Przeszukałem wszystko i wszędzie jedyne co znalazłem to wyłączenie diody podczas ładowania. Miui 6.7.28
davneson Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Sam sobie odpowiedziales na to pytanie. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka
MisioWilk Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Opublikowano 31 Lipca 2016 Niestety jakbym wiedział to bym nie zawracał głowy...szanownym Forumowiczom To o czym pisałem wyżej to jest w ust. powiadomieniach tam jest opcja dioda ładowania, a w ustawieniach baterii jest tylko wyłączenie powiadomienia przy użyciu baterii ale gdy bateria jest nadmiernie używana lub ma wyższą temperaturę. Nie ma tam ustawienia odnośnie diody i ustawień procentowych chyba że mam jakiś błąd w oprogramowaniu....
Rekomendowane odpowiedzi