dawiddd Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Czy różnica w aparacie 13 a 16mpx jest duża? Zastanawiam się nad tymi dwiema wersjami 3bg ramu, i nie wiem która wybrać, opłaca się dopłacać do pro prime? w dużej mierze zależy mi na aparacie, robie duzo zdjec i nie wiem czy dopłacać
m4ciejka Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 roznica w formacie, w wygladzie zdjec wg mnie niezauwazalna. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
dawiddd Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Opublikowano 30 Lipca 2016 a którą wersję najbardziej opłaca się kupić? Teraz tak myslę i chyba wezmę pro, skoro aparat tylko formatem sie rózni czy jednak opłaca sie dopłacac do snapdragona?
piotr469 Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Pro i pro prime są przecież oba na snapdragonie i różnią się ramem i pamięcią wewnętrzną. Na innym procesorze i aparacie jest note 3 i note 3 prime. Wysłane z Redmi Note 3 Pro
PeepingTom Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Dokładnie, jak napisał poprzednik, mylisz urządzenia. A co do pytania na końcu, tak, opłaca się dopłacić do snapdragona. Aparat też trochę lepszy niż w zwykłej trójce.
m4ciejka Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 co roznicy w aparacie - jak jestes zwyklym uzytkownikiem, ktory od czasu do czasu strzeli fotke to naprawde roznice sa niewielkie. oba telefonu robia bardzo dobre zdjecia w dobrym swietle i... no powiedzmy byle jakie w slabym. snapdragon ponoc jest wydajniejszy - pytanie jak mocno obciazasz telefon zeby to zauwayc. no i ram i pojemnosc rowniez - ile i jakich aplikacji uzywasz. generalnie sam sobie musisz na te pytania odpowiedziec Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi