Skocz do zawartości

Pytanie

Opublikowano

Witam , Pisze z zapytaniem na temat Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Jak telefon wypada w realnym uzytkowaniu czy aparat 16mpx , naprawde robi dobre zdjęcia, czy telefon sie grzeje oraz najwazniejsze gdzie ten telefon najlepiej kupic, ( preferuje sklep z polski z polska gwarancja ) oraz czy to prawda ze w global romie jest pelno błedow czy lepsze jest miui polska wgrane? 

Oraz wasze opinie na temat tego telefonu, czy lepiej jest kupic telefon w polskim markecie za 1000 zł i jak tak to jaki polecacie ,

Sorry za tak napisany post ale od tygodnia szukam sklepu z tym telefonem , i każdy z opini nie wypada najlepiej

Technos-online.pl , xiaomi.com.pl sklepxiaomi.pl - te znalazlem , nie chce zamawiac z zagranicy nigdy tego nie robilem i nie chce ryzykować 

Dzieki za pomoc

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 1
Opublikowano (edytowane)

Z polską gwarancją masz tylko kupując na ibuygou, oczywiście nie jest to polski sklep. Tak, lepiej MIUI Polska wgrać, chociaż global nie ma dużo błędów, pod warunkiem, że wgrasz wersję stable.

Telefonów Xiaomi nie ma w polskich marketach, niektórzy, jak np technos sprzedają, ale nie jest to oficjalna dystrybucja, sami sprowadzają sprzęt z Chin z różnych sklepów, po czym tutaj sprzedają.

Dlaczego technos nie ma najlepszej opinii? Zamawiając z zagranicy nic nie ryzykujesz, często takie zakupy są bezpieczniejsze, niż z Polski. Ibuygou, o którym wcześniej wspominałem jest 100% pewnym sprzedawcą, a kupowanie na alliexpres jest bezpieczniejsze, niż z allegro, ponieważ tam sprzedawca nie otrzyma pieniędzy, dopóki Ty nie poświadczysz, że otrzymałeś paczkę.

Edit: A tak poza tym, to odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania są na forum, wystarczy poszukać.

Edytowane przez PeepingTom
  • 0
Opublikowano

O to to.

Lepiej kupić w Chinach i zaoszczędzić na duże piwo. Nie ma się czego bać.

W dziale xiaomi inne jest wątek zakupowy. Polecam go.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Własnie obczaiłem te ibuygou ale nie orientuje się w tym zabardzo niechodzi juz o sam języm bo all rozumiem tylko nigdy nie kupywałem i raczej nie mam zamiaru ryzykować czy coś , a w przeliczeniu wyszło mi 940 zł z eu warehouse a z chin bedzie oczywiście taniej , ale znalazłem na allegro mispot za 960 z faktura gwarancja itd , 2 dni i jest na miejscu raczej na to sie zdecyduje , a opinie tez same pozytywne , ale dzieki za odpowiedzi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...