Yamakasi Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Witam,posiadam redmi note 3 pro. Od czasu zakupu zmagam sie z bardzo gorącym telefonem podczas ładowania. Telefon ładuje oryginalną ladowarka xiaomi,telefon jest tylko goracy podczas ladowania.Podczas mocnego użytkowania oraz grania telefon jest zimny. Oczywiście winowajcą jest ladowarka xiaomi 2A,ktora oczywiście bardzo szybko ładuje,lecz mocno nagrzewa telefon.Podczas ladowania słabsza ladowrką telefon jest zimny,lecz ladowanie trwa kilka razy dłużej. Nie przesadzam,gdyz telefon jest baaardzo gorący, ciężko z niego korzystać podczas ladowania. Chciałbym sie dowiedzieć czy inne osoby również tak mają czy tylko ja mam taki problem. Edytowane 29 Lipca 2016 przez Yamakasi
m4ciejka Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 szczerze mowiac nie zauwazylem czegos podobnego. laduje ladowarka i przejsciowka, ktore dostalem z telefonem. zwroce uwage przy nastepnym ladowaniu i dam znac a czy telefon jest goracy przez cale ladowanie, czy tylko poczatkowo? na poczatku ladowarka podaje 'wiekszy' prad pozniej powinna syopniowo coraz mniejszym ladowac Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
marcin7d Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Podczas ładowania telefon może mieć do ok 45 stopni przynajmniej tak jest u mnie. Niestety takie są zalety ładowania w 2 godziny Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi