Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam! Jestem tu nowy (jak nie ten dział to przepraszam) Mam pytanie kupiłem Xiaomi i przyszedł mi bez przejściówki do kontaktu (mój błąd). I mam pytanie czy mogę spokojnie zastąpić inną (od starego telefonu Huwawei y635)  Prosze o szybką odpowiedź, ponieważ niedługo do pracy a chcę podładować. Pozdrawiam

Opublikowano

Możesz ładować. Jedynie może to dłużej potrwać jeżeli ładowarka ma mały prąd ładowania

Xiaomi Mi5 & MIUI Polska dev

Opublikowano

Okej dzięki. Tak też zrobiłem :)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...