keyser2 Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Kupiłem sobie kartę pamięci, pobrałem aplikację APP2SD i mam komunikat o tym, że albo producent nie pozwala przenosić aplikacji albo nie mam karty pamięci. W "Pliki" karta pamięci jest, zdjęcia i filmy bez problemu się na niej zapisują. Ma ktoś jakiś pomysł?
xxmati96xx Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Po co ci aplikacje na karcie jak masz dużo miejsca na tele. Na kartę daj sobie zdjęcia, filmy itp
xxmati96xx Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Trzeba było kupić prime byś miał 32gb a nie skapic i mieć 16 ale i tak nie wiem jak można zająć tyle pamięci przez aplikację
dision Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) https://miuipolska.pl/forum/topic/8673-zapis-na-karcie-sd/ Tutaj się ktoś w to bawi ale czy działa to nwm nie sprawdzałem @up nie wiem po co piszesz skoro nie chcesz pomóc. Chyba tylko po to by ktoś mógł zauważyć twoją żałosną egzystęcje. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez dision
Nezumi Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi