Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem mi2s. Niestety mam jeden problem otóż ściągnąłem najnowszą aktualizację ( http://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/ ) postępowałem zgodnie z instrukcją, wszystko zrobiłem 3 razy, bez efektu, ściągnąłem ponownie i znów próbowałem zainstalować ( korzystałem z 1 metody )Przy próbie 2 metody wyświetlała się informacja, że nie może znaleźć pliku "update.zip" , był on wrzucony do "internal storage". Cały czas wszystko mam w języku angielskim. Proszę o pomoc.

PS. Jeśli uważacie, że powinienem zrobić coś jeszcze( np: ściągnąć coś lub zmienić), żeby korzystać w pełni z telefonu proszę o info ;)

Opublikowano

Chwila chwila. Metoda 1 zakłada korzystanie z aplikacji Updater i tam nie trzeba zmieniać nazwy romu. Wrzucasz polski rom gdzie chcesz i instalujesz z Updatera.

Co pokazuje Updater?

Opublikowano

przy pierwszej metodzie nic nie zmieniałem. Krok po kroku wszystko elegancko tak jak na instrukcji, pod koniec wyświetla się "Reboot to new version" Klikam, ładuje się i po chwili włącza się telefon z językiem angielskim... 11.Więc Powtarzamy kroki 6-10 instalując tym samym MIUI na pierwszym systemie. I znów robię wszystko po kolei, "Reboot to new version". Włącza się telefon z językiem angielskim...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...