taker Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 witam, dzisiaj przyszedl mi moj redmi note 3, ale ku mojemu zdziwieniu kieszen na karty posiada 2 sloty na sim. czy mozna cos z tym zrobic (dokupic tą wsuwaną czesc) i wtedy bedzie mi czytalo karty sd, czy musze sie pogodzic z dwoma sim ??
mrosi Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 32 minuty temu, taker napisał: witam, dzisiaj przyszedl mi moj redmi note 3, ale ku mojemu zdziwieniu kieszen na karty posiada 2 sloty na sim. czy mozna cos z tym zrobic (dokupic tą wsuwaną czesc) i wtedy bedzie mi czytalo karty sd, czy musze sie pogodzic z dwoma sim ?? Możesz pstryknąć fotkę i wrzucić tutaj?
situ Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 1 godzinę temu, taker napisał: witam, dzisiaj przyszedl mi moj redmi note 3, ale ku mojemu zdziwieniu kieszen na karty posiada 2 sloty na sim. czy mozna cos z tym zrobic (dokupic tą wsuwaną czesc) i wtedy bedzie mi czytalo karty sd, czy musze sie pogodzic z dwoma sim ?? Bo kupiłeś wersje z procesorem MTK a ta nie obsługuje kart sd.
taker Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Opublikowano 27 Lipca 2016 eh, ja i moje zakupy po pijaku, no nic, dzieki za szybka odpowiedz
mrosi Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi