Adamw Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Po którejś aktualizacji zeżarło mi kilka użytecznych skrótów (np. do mapy). Aplikacja jest w zainstalowanych, ale nie wiem jak ją wyciągnąć na pulpit. Mam Xiaomi Redmi Note 2, MIUI 8 Global 6.7.21 Beta. Dzięki za pomoc!
0 mrosi Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 1 godzinę temu, Adamw napisał: Po którejś aktualizacji zeżarło mi kilka użytecznych skrótów (np. do mapy). Aplikacja jest w zainstalowanych, ale nie wiem jak ją wyciągnąć na pulpit. Mam Xiaomi Redmi Note 2, MIUI 8 Global 6.7.21 Beta. Dzięki za pomoc! To raczej niemożliwe, żeby "zjadło" Ci skróty. MIUI nie ma typowego menu aplikacji. Wszystko jest umieszczone na pulpitach. Coś w trakcie instalacji/aktualizacji musiało pójść nie tak. Spróbuj w TWRP zrobić wipe Dalvik/cache (na Forum znajdziesz informację jak to zrobić, nie zakładaj kolejnego tematu). Jeśli to nie pomoże, obawiam się, że będzie trzeba wykonać wipe all czyli całkowity reset do wartości fabrycznych, czyli do czystego MIUI 8 6.7.21.
Pytanie
Adamw
Po którejś aktualizacji zeżarło mi kilka użytecznych skrótów (np. do mapy). Aplikacja jest w zainstalowanych, ale nie wiem jak ją wyciągnąć na pulpit.
Mam Xiaomi Redmi Note 2, MIUI 8 Global 6.7.21 Beta. Dzięki za pomoc!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi