niedzwiedz1981 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam, mam pytanie gdzie najlepiej kupić Xiaomi redmi note 3 pro? czytam ze czesc ludzi kupuje u Goldwaya, cześć ibuygo, a widze ze częśc poleca technos. Troche przeraza mnie wgranie stabilnego softu wiec nie wiem gdzie kupic, co radzicie?plus technos-a jest taki ze za 35zł odblokuja mi tel i wgraja miui polska, ale wychodzi 970zł. U goldwaya wychodzi za sam tel 680zł ale trzeba samemu wgrac jakis soft zamiast tego sufy co oni wgrywaja- z tym ze boje sie ze nie ogarne tego co polecacie zrobic, jakie macie doswiadczenia w tym temacie?
pbronikowski Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Ja mogę polecić xiaomi.com.pl, mają naprawdę dobre ceny i (przynajmniej tak było w moim przypadku) telefon przychodzi z global stable, które ładnie aktualizuje się przez OTA. Jedyny problem z tym sklepem jest taki, że trzeba się naczekać, jest taki popularny wątek w dziale zakupowym nt tego sklepu Prawdopodobnie ostatnimi czasy przerosła ich ilość zamówień i mają problemy z terminową wysyłką oraz trochę długo odpowiadają na maile. Jak Ci sie nie śpieszy to polecam. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
niedzwiedz1981 Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) a powiedz ten global stable - jest ok? czytalem ze spolszczenie w 97%, a google play i reszta działa? a wogole jaki global stable masz? Edytowane 25 Lipca 2016 przez niedzwiedz1981
Rekomendowane odpowiedzi