gagatek Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Witam, mam do Was pytanie. Zamówiłem sobie xiaomi mi4c z Chin. Jutro będę miał go w domu, rozmawiałem ze sprzedawcą i mówił ze jest w nim zainstalowany jakiś rom Gobal (czy coś takiego) i że jest multilanguage. W związku z tym, czy zostawić ten rom, czy wgrać ten z MIUI Polska? Czy zostawić ten oryginalny rom? Czy ten Polski rom jest czystszy od chinskiego?
LbnxDamian Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Też chciałbym wiedzieć bo chciałbym sobie zamówić RN3P i nie wiem czy jest sens zamawiać tego z " ROM GLOBAL" ( na aliexpress Golgi i top one posiadają takie w ofercie) czy może "golasa" kilka dolarów tańszego?
schreder Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 @LbnxDamian @gagatek Szkoda dopłacać, weźcie czysty. Zgodę na odblokowanie bootlaodera dostaniecie szybko teraz a odblokowanie jest proste. Chociaż chyba bez zgody na mi4c się da odblokować jeśli dobrze pamiętam. Wtedy sobie wgracie co chcecie. 1
gagatek Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) ja wysłałem prośbe o odblokowanie w piątek późną nocą, w poniedziałek ramo już dostałem od nich smsa:) PS. Wychodzi na to że nie miałem zablokowanego, troche się pobawiłem ze sterami itp i bez problemu zainsalowałem rom z miui polska Edytowane 26 Lipca 2016 przez gagatek
Rekomendowane odpowiedzi