Qntek Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Witam, od dwóch dni jestem "szczęśliwym posiadaczem Xiaomi Mi5." lecz na obecną chwilę to całe szczęscie jest wielkim nerwem - mianowicie by nie przedłużać... Przy próbie wejścia w kontakty wyskakuje mi okno z błedem i od razu wyrzuca mnie do ekranu głównego. To samo dzieje się również z "Telefon" - rejestrem połączeń, a także kilku innym aplikacjom Wersje Androida mam 6.0 MRA58K Wersje Miui : 7.2.4.0.0 (MAACNDB) - również kiedy chce zaktualizować miui wyskakuje mi okno z informacją "No updates available" Także kiedy uzywam internetu mobilnego. to czasem lubi sobie po prostu ten internet wyłączyc, nie dostaje zadnych powiadomień, wiadomosci, maili i tak jest do momentu kiedy nie włacze spowrotem ekranu, w trakcie zablokowanego telefonu internet sie wyłącza. dodam, ze staram się wgrać global rom - ale przez brak czasu jeszcze nie odblokowalem bootloader'a - lecz to chyba nie ma zwiazku z aktualnym moim problemem. Czy ktoś spotkał się juz z takim problemem i wie jak sobie z nim poradzić? z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc w uporaniu się z tym. Edytowane 21 Lipca 2016 przez Qntek
zielonyBB Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Tak, kilkadziesiąt osób na tym forum, a to jest forum MIUI PL, a Twój system takim nie jest więc zacznij od przeczytania poradników. Jako pierwszy ten o odblokowaniu bootloader'a. Tapnięte z Lenovo
Qntek Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Opublikowano 22 Lipca 2016 dobrze, zaczne od bootloadera, czy odblokowanie bootloadera i wgranie globalrom'a wystarczy, czy jeszcze musze zaktualizowac/ wgrac nowego miui ?
mgreta Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Noo raczej. Wgraj najnowszy. Nie po to ludziska starają się aby nie używać nowości.
Rekomendowane odpowiedzi