nafing Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Witajcie, Korzystam z aplikacji Life360 ale odkąd przesiadłem się z romu china (czyli zaraz jak wyszedł rom xiaomi.eu) mam problem z działaniem tej aplikacji - po zablokowaniu telefonu jest zabijana i przestaje się odświeżać. Aplikacja ma przyznane prawa do autostartu w panelu sterowania. W czym więc tkwi problem? Edytowane 21 Lipca 2016 przez nafing
Grzesiuso Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 1 minutę temu, nafing napisał: Witajcie, Korzystam z aplikacji Life360 ale odkąd przesiadłem się z romu china (czyli zaraz jak wyszedł rom xiaomi.eu) mam problem z działaniem tej aplikacji - po zablokowaniu telefonu jest zabijana i przestaje się odświeżać. Aplikacja ma przyznane prawa do autostartu w panelu sterowania. W czym więc tkwi problem? Wejdź w ustawienia, oszczędzanie baterii, ustaw nie blokuj. 1
nafing Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Opublikowano 21 Lipca 2016 Ogromne dzięki łatwo się pogubić w tym natłoku ustawień.
ZduneX25 Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi