Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po kilku dniach czytania recenzji, specyfikacji, porównań itd. ostatecznie podjąłem decyzję o kupnie Xiaomi Mi5.

Pytanie tylko gdzie ? Przejrzałem szereg aukcji na Allegro i opinii na temat sklepów i zawsze jest jakieś "ale" (podróbki, długa dostawa, problemy z gwarancją, brak kontaktu itd.)

Zależy mi na tym żeby przesyłka była z Polski, nie potrzebuję faktury VAT. Szukam rzetelnego sprzedawcy z rozsądnymi cenami i sprawdzonym towarem. 

Polecicie kogoś ?

Z góry dzięki!

Edytowane przez kobiq
Opublikowano

A dlaczego ma być z Polski przesyłka? Wiele osób o to pyta, tymczasem te polskie nieoficjalne dystrybucje są bez sensu.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
5 minut temu, Efpek napisał:

A dlaczego ma być z Polski przesyłka? Wiele osób o to pyta, tymczasem te polskie nieoficjalne dystrybucje są bez sensu.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

No u niektórych masz gwarancję. Albo jak Ci się nie spodoba to 14 dni na zwrot, itp. Ale ja np wolałem kupić po prostu taniej z chin (IBG)

Opublikowano

IBG daje 2 lata gwarancji realizowanej w Polsce (5$). Można ubezpieczyć za parę dolarów od vatu na cle. Przesyłka dociera DHL w 3 dni no i obsługa przed i posprzedażna jest na najwyższym poziomie. Wolę kupić tam niż u Janusza z polski który wbrew prawu EU daje tylko rok gwarancji i sam to naprawia w szopie.

Dodatkowo polecam poszukać kodów rabatowych które obniżą dodatkowo cenę nawet o 20$

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...