kobiq Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Po kilku dniach czytania recenzji, specyfikacji, porównań itd. ostatecznie podjąłem decyzję o kupnie Xiaomi Mi5. Pytanie tylko gdzie ? Przejrzałem szereg aukcji na Allegro i opinii na temat sklepów i zawsze jest jakieś "ale" (podróbki, długa dostawa, problemy z gwarancją, brak kontaktu itd.) Zależy mi na tym żeby przesyłka była z Polski, nie potrzebuję faktury VAT. Szukam rzetelnego sprzedawcy z rozsądnymi cenami i sprawdzonym towarem. Polecicie kogoś ? Z góry dzięki! Edytowane 21 Lipca 2016 przez kobiq
wtbn Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Jest cały dział z opiniami poszczególnych sprzedawców, wybierz któregoś z nich
Efpek Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 A dlaczego ma być z Polski przesyłka? Wiele osób o to pyta, tymczasem te polskie nieoficjalne dystrybucje są bez sensu. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
wtbn Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 5 minut temu, Efpek napisał: A dlaczego ma być z Polski przesyłka? Wiele osób o to pyta, tymczasem te polskie nieoficjalne dystrybucje są bez sensu. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka No u niektórych masz gwarancję. Albo jak Ci się nie spodoba to 14 dni na zwrot, itp. Ale ja np wolałem kupić po prostu taniej z chin (IBG)
marcus1212 Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Ja też kupiłem w ibuygou,2 lata gwarancji we Wrocławiu, niedroga przesyłka, pewny sklep, same zalety. Cena nie najniższa, ale coś za coś. Wytapatalkowane z Mi 5
Efpek Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 IBG daje 2 lata gwarancji realizowanej w Polsce (5$). Można ubezpieczyć za parę dolarów od vatu na cle. Przesyłka dociera DHL w 3 dni no i obsługa przed i posprzedażna jest na najwyższym poziomie. Wolę kupić tam niż u Janusza z polski który wbrew prawu EU daje tylko rok gwarancji i sam to naprawia w szopie. Dodatkowo polecam poszukać kodów rabatowych które obniżą dodatkowo cenę nawet o 20$ 1
Rekomendowane odpowiedzi