Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wczoraj odebrałem zakupiony na Allegro Redmi Note 3 Pro i mam mały problem otóż telefon posiada polski język ale część rzeczy jak np belka z przełącznikami lub zegar jest po angielsku, a w ustawieniach telefonu w zakładce urządzenie w wyborze języka mam chiński i nie moge go zmienić na polski gdyż na liście najzwyklej go nie ma. Niw ma nawet angielskiego. Z europejskich krajów jest tylko Rosyjski. Rom jaki posiadam to: MIUI Global 7.3 stabilna 7.3.6.0.0(LHOCNDD). Czy ktoś jest w stanie mi pomóc???

Opublikowano (edytowane)

Wygląda że masz jakąś chińską modyfikację softu. Na Twoim miejscu szybko bym się tego pozbył, bo pewnie za niedługo znajdziesz niedociągnięcia.

Jeśli masz china stable, to powinienem mieć tylko angielski i chiński, jeśli global stable, to powinien być niemiecki, angielski i jeszcze klika innych ale na pewno bez polskiego, jedynie gdzie jest polski (z oficjalnych wydań) to global dev - http://en.miui.com/download-301.html#438

Softy z tej strony wgrasz na zablokowany bootloader, po jego odblokowaniu masz jeszcze do wyboru MIUI Polska

Edytowane przez jack78
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...