Gość Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Wersja MIUI: MIUI-3.11.15 @ haida Jakim użytkownikiem jesteś? -- używam MIUI od pewnego czasu Opis znalezionego błędu W ustawieniach synchronizacji mam zaznaczoną opcję "synchronizuj po WiFi" co chyba oznacza, że jak mam włączony internet mobilny to synchornizacja w tle nie będzie działać. Niestety tak się nie dzieje i będąc na mieście dostaję e-maile. Logcat Dodatkowe informacje
Acid Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 To nie jest ta synchronizacja. To synchronizacja kont a nie emaili.
Gość Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Nie rozumiem. W takim razie co da mi zaznaczenie tej opcji "synchronizuj po WiFi"?
Lalo Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 To ze bedzie synchronizowac Ci na wifi (kontakty, i co tam sobie wybierzesz) w aplikacji poczta ustawiasz sobie czy ma Ci odswiezac (co 15min, co 30 min itp) czy nie. Wysłane z mojego MI 2A
Gość Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Czyli wg moich ustawień wiadomości z aplikacji Gmail powinny nie dochodzić, a dochodzą. Nie rozumiem.
Lalo Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Jest w ustawieniach. Odświeżanie (trzeba ustawic na reczne) jak dochodza to nie mam pojecia dlaczego tak, zablokuj ja w monitorze danych Wysłane z mojego MI 2A
Rekomendowane odpowiedzi