supermonter Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Czy ktoś wie jak wyłączyć wibracje gdy telefon jest wyciszony a przychodzi sms? A po ostatniej aktualizacji, wer. 6.7.14 telefon powiadamia mnie dźwiękiem o każdym wysłanym sms-ie. Nie widzę nigdzie w ustawieniach gdzie to wyłączyć. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
perqsista Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 11 minut temu, supermonter napisał: 6.7.14 telefon powiadamia mnie dźwiękiem o każdym wysłanym sms-ie. Nie widzę nigdzie w ustawieniach gdzie to wyłączyć. "Dźwięk dostarczenia" w opcjach SMS
supermonter Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Opublikowano 21 Lipca 2016 Wchodzę : Ustawienia - - Dźwięk i wibracje I tam już nie ma "dźwięk dostarczenia. Jest tylko dźwięk otrzymania wiadomości... Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Picasso Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Ustawienia > Systemowe > SMS > Dźwięk dostarczenia Wysłane z mojego Redmi Note 2 1
supermonter Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Opublikowano 21 Lipca 2016 Dzięki! To było to! Nie widzę jednak wyłączenia wibracji podczas gdy telefon jest wyciszony Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Picasso Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Da się jedynie wyłączyć wibracje jednocześnie dla smsów i połączeń. Jeśli Ci to odpowiada to: ustawienia > dźwięk i wibracje > po wyciszeniu(odznacz). Albo prościej na belce ze skrótami odznacz opcje : Wibracje Wysłane z mojego Redmi Note 2
supermonter Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Opublikowano 21 Lipca 2016 Dziękuję za pomoc. Teraz wszystko działa jak należy Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi