Martyna Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Hej! Dzisiaj przyszedł mi Redmi 3 i mam problem z ładowarką i z przejściówką... Czy te przejściówkę trzeba wpychać mega mocno i wejdzie czy jakimś sposobem to trzeba zrobić?
wtbn Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Jak kupiłem Mi5 to ten adapter był troche pokrzywiony i musiałem dość mocno do niego wpychać ładowarkę. Troche kiepskie one są.
loleks2001 Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Gdzie kupiłaś telefon? Ja miałem taki adapter że musiałem wciskać trochę z siłą żeby weszło. Dosyć słabe wykonanie tego jest i mi się ułamało po miesiącu. Kupuję teraz ładowarkę osobno. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
tomaszzz Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Uwaga na podróbki na Allegro, nie kupujcie najtańszych. Kolega kupił ładowarkę o takich parametrach 2A-5V Samsunga, za 15zł i w połowie pierwszego ładowania poszedł dym z ładowarki. A z wyglądu jak oryginał. Jednak cena daje do myślenia. Edytowane 4 Października 2016 przez tomaszzz 1
cointreau Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 cincin27 > No, ale ta ładowarka którą kupiłeś, ma chyba taki prąd zasilanie wyjście: DC 5V 1500mA. Szukałeś 2A, ale nie znalazłeś i dlatego wybrałeś trochę wolniejszą. Tak mam rozumieć?
Rekomendowane odpowiedzi