Skocz do zawartości
  • 0

Zakup telefonu Xiaomi

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam, jako że mój RM N2 się potłukł chciałbym dokonać zakupu nowego telefonu także xiaomi. Mój budżet wynosi 1500zł, sklep który wybrałem to technos-online z racji tego, że na prośbę lub jako dodatkową usługę bez problemu mi wgrają soft miui polska bądź EU. I tutaj pytanie do Was Drodzy forumowicze, co polecacie w tym zakresie cenowym. Jednocześnie chciałem zapytać o pewien artykuł na internecie, który mówił o "końcu" wsparcia tego forum co do nowszych telefonów xia. Czy to oznacza, że nawet mając telefon nowszej generacji xiaomi "X" z naszym softem to po wprowadzeniu swoich nowości padnie mi w przyszłości telefon ?

/Wybrałem mi4s - można zamknąć

Edytowane przez JokEEE

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Cóż, nim napisałem post przeglądałem forum oraz stronę,  smutno mi, że to co napisałeś ma się nijak do mojego pytania. 

• 0
Opublikowano

"Czy to oznacza, że nawet mając telefon nowszej generacji xiaomi "X" z naszym softem to po wprowadzeniu swoich nowości padnie mi w przyszłości telefon ?" Nie jestem pewien co w ogóle oznacza to pytanie. A co do "końca" wsparcia, to jest odpowiedni artykuł na stronie, którą wysłał @Bohyn

• 0
Opublikowano

Tak przeczytałem owy artykuł. Pytanie się odnosiło tego, co było napisane wcześniej w na stronie. Teraz obecnie jest skreślone więc mniejsza. Co do telefonu jakieś sugestie?  Głównie mi zależy na tym, aby przewyższał RM note 2 prime. Niestety samemu trudno mi było ocenić jedni uważają,  że mtk jest lepszy inni, że snapdragon. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...