dombel Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Wielka prośba! Mam od ponad roku Mi4 z bieżącym Rom-em (14.07) i dziś spotkała mnie niemiła niespodzianka: telefon po odblokowaniu zaczął "chodzić" bardzo powoli. Kliknięcie powoduję kilkusekundowe oczekiwanie na reakcję. Tak się dzieje w każdym miejscu w systemie. Nie pomógł restart, powtórne wgranie Rom-u czy wyczyszczenie cachu. Rozebrałem go nawet do możliwości odpięcia baterii; to też nie pomogło. Pytanie czy ktoś napotkał taki problem u siebie, czy telefon musi wylądować w serwisie - pytanie do Acida? Czy jest jakiś bezpieczny dla niezaawansowanego użytkownika, sposób na potwierdzenie/znalezienie źródła problemu?
wojtekmarchewka Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Kolego napisałeś nie na ten dział , a w dziale MI4/Problemy techniczne na pierwszej stronie twój przypadek jest już opisany i nawet podane rozwiązanie, gdybyś nie mógł znaleźć to podaję link
Nezumi Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi