404 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Myślałem, że po aktualizacji coś może się zmieni ale jednak nie.... Po zainstalowaniu SuperSu (w celu root'a) przez twrp nadal nie mam roota, twierdzę tak gdyż zainstalowaną mam apke wymagającą root'a AdAway, pobiera plik hosts i zamienia go a reklamy nadal mam. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc ? Bardzo proszę o jakieś wskazówki
cukru Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Gdybyś nie miał roota to miałbyś taki ekran.
404 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Opublikowano 17 Lipca 2016 Dziwne... wcześniej jak był rom razem z root'em to AdAway dobrze blokował reklamy, ale teraz to straszna kaszana. Może nie zaznaczyłem/odznaczyłem jakieś opcji w SuperSu dlatego tak to działa ?
cukru Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Podaj przykład jakie reklamy nie są blokowane.
404 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Opublikowano 17 Lipca 2016 Np te wyskakujące w aplikacjach oraz grach (o dziwo teraz ciężko natrafić na jakąś reklamę) Jeśli mam root'a to czemu go nie widać w panelu sterowania/uprawnienia ?
cukru Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Bo w nowych wersjach root jest do oddzielnej instalacji - po to masz SuperSU. Niektóre aplikacje mają tak skonstruowane reklamy, że ich nie ominiesz. Musiałbyś podać konkretne aplikacje jeśli już.
Rekomendowane odpowiedzi