Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wchodzac w galerie i lokalne albumy zdublowaly mi sie systemowe foldery, widze Zrzuty ekranu i Screenshots oraz Zdjecia z aparatu i Camera... chcialem to zwalic na ostatnia aktualizacje ale robiac nowe screeny czy zdjecia pojawiaja sie one tylko w Zrzutach i Zdjeciach, nie pojawia sie nic nowego w screenshots ani camera a screenybledow ktore robilem zaraz po aktualizacji sa jeszcze podwojone czyli wtedy musialo byc jeszcze wszystko w porzadku. Probowalem czyscic cache, dane aplikacji itp ale poza pojawieniem sie folderow ktore wczesniej mialem ukryte to jest niestety bez zmian

Opublikowano

Ale fizycznie nie dublują się zdjęcia? Wg. mnie foldery na nowo się utworzyły z polskim tłumaczeniem. Aczkolwiek u mnie nie ma Camera i Screenshots (ale są fizycznie w pamięci USB i tam są zdjęcia i screeny). Może ukryj te albumy po prostu?

Opublikowano

Nie nie, fizycznie jest tylko jeden folder Screenshot i Camera jeszcze w solidzie odpalilem wyszukiwarke w razie co i tylko po jednym zdjeciu znajduje. Sprawdzałem w info o zdjęciach bo myslalem ze moze np model tel inaczej zapisuje ale wszystko jest tak jak wczesniej. Moge ukryc te zdublowane foldery i jest ok no ale mialem nadzieje ze jakos może da sie to naprawic ;p bo np miniatury juz generuje osobno dla tych 2 teoretycznie identycznych zdjec

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...