Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy widział ktoś obudowę do większej baterii Mi2S oddzielną do kupienia. Widziałem, że są 2 aluminiowa i plastikowa, ale w komplecie z baterią 3150 mAh :( ...

Odpowiedzieli z IBUYGOU sprzedają tylko zestawy. Nielogiczne jak porysuje lub zniszczę obudowę to musze kupic znowu zestaw z baterią i obudową.

Opublikowano
Nielogiczne jak porysuje lub zniszczę obudowę to musze kupic znowu zestaw z baterią i obudową.

Dokładnie tak! Temat wielokrotnie drążony. Po niedawnym otwarciu sklepów stacjonarnych (w Chinach) możliwe, że ruszy do Europy eksport samych obudów, ale nie tak od razu.

Opublikowano
W sklepie ibuygou można kupić obudowę do powiększonej baterii osobno. Teraz strona leży, więc linka nie podam :)

Ze sklepu odpisali ze nie można...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam problem z tą obudową. A konkretnie z przyciskiem zasilania. Nie chce odskakiwać i przez to telefon się wyłącza i nie potrafi włączyć.... nie ukrywam, że jakość wykonania tej obudowy zalatuje tandetą, ale przez ten przycisk nie mogę używać telefonu z większą baterią :/

czy ktoś miał podobny problem?

Opublikowano

Najlepiej się śmiać :)

Rozruszałem ten przycisk, wciąż wystaje mniej niż przyciski głośności ale na szczęście już nie powoduje problemów ze startowaniem systemu.

• 1 rok później...
Opublikowano

Cześć,
Z racji, że mam aktualnie problem z "paczką widmo" na Aliexpress z powiększoną baterią i srebrną obudową, zastanawiam się czy gdzieś w sieci można jeszcze zakupić oryginalną czarną obudowę (tę z zielonym akcentem) i powiększoną baterię?

Na Aliexpress z którego zakupiłem swój telefon (oryginalny i sprawny) mają jedynie srebrne.

Ewentualnie odkupie od kogoś samą obudowę :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Wątpię, że gdziekolwiek znajdziesz jeszcze czarną obudowę.

A jeśli są, to pewnie u takich sprzedawców, co mało kto słyszał.

Ja też mam srebrną od dawien dawna, bo czarne szybko znikały. Ale jej podatność na zarysowania to skala 2+/6.

Zawsze możesz samemu trochę porzeźbić i zrobić z folii ( tej, którą oklejane są auta)

Wysłane z mojego MI 2S

Edytowane przez kulig007
Opublikowano

A oryginalna bateria BM20 Cię nie interesuje? Bo mam jedną nówkę sztukę do Mi2/ Mi2S. Gratis dorzucę również nową zewnętrzną ładowarkę, Cena 69zł z przesyłką rejestrowaną (cena na ibuygou za samą baterię to 24,99USD).

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...